Jdi na obsah Jdi na menu
 


serialy

23. 11. 2015

Zoo Pozor koušou!

V seriálu Zoo se hrdinové i celý zbytek světa musí vypořádat s hrozbou,jakou nikdo nečekal,ale která může ohrozit celé lidstvo. Špioni,novináři,vědci i průvodci na safari bojují proti samotné přírodě.

 

Lídé se rády považují za vládce planety.I tu nenebezpečnější zvířata dokážeme zkrotit a zavřít do klece a každá druhá rodina má doma psa,kočku nebo jiného mazlíčka. seriálu Zoo se  ovšem stane něco nemyslitelného.A pořádně děsivého.Zvířata se totiž začinají chovat podivněSmečka lvů napadne v Africe turisty a její řádení přežije jen francozka Chloe,kterou zachránil zoolog Jackson.Na druhé straně světa to není o nic lepší.V Los Angeles dojde k útoku na osetřovatele v zoologické zahradě a agresivně se chová víc a víc zvířat.Mladá novinářka Jamie zjistí,že v tom může mít prsty biotechnologická společnost Reident Global,bohužel jí chybí důkazy.Útoku ale přibývá a s nimi i mrtvoly,a tak se Chloe,Jackson,Jamie a několik dalších hrdinů rozhodnou spojit síly a odhalit pravdu za každou cenu.Ať už bude jakekoliv děsivá.Jejích varování ovše, nebere nikdo vážně,odkud není  pozdě.Dokud lidstvo nezjistí,že valčí se samotnou přírodou.V tomhle boji však nepůjde o vítězství.ale o samotné přežití.

talking friends

 

Lucy a Lionel

Prázdnin začaly. Každý může jen útočiště před dusem města.Takže i paní McDonald se svými třemi kočky - kočičí matkou Laureen a jejich dvě děti, Lucy a Lionel...

produkt-bild

Prožijeme dobrodružtví co podniknem,užijem si.Bude to fajn,už víme co dál.Pojď,pojď čiči,jdem k nám,koťata  potěší vás

Kid a kejt

domeček u tří koťátek Byla jednou tři koťátka, a když se z nich stala koťata, trochu se vzmohla a koupila si domeček. Tedy spíš pořádnou vilu, kde spolu pak tihle tři žili, hospodařili a také zažívali pořádná dobrodružství… Hlavními postavičkami seriálu Domeček u tří koťátek jsou malá roztomilá koťata –Micka,Mourek a Malvína . Přestože je každý z našich kamarádů trochu jiný, dohromady tvoří nepřekonatelnou partu, která společně hravězvládne každý problém. A že jich při svých nápadech zažijí opravdu hodně, o tom není pochyb.

 1. Jak se koťata stěhovala

2. Jak koťata stavěla kůlnu
3. Jak koťata zaváděla vodu
4. Jak koťata zaváděla elektřinu
5. Jak koťata malovala
6. Jak koťata spravovala střechu
7. Jak koťata upravovala zahrádku
8. Jak koťata uklízela
9. Jak si koťata šila šaty
10. Jak koťátka jela na dovolenou
11. Jak koťátka vařila oběd
12. Jak se koťata učila řídit
13. Jak koťátka slavila vánoce

domeček u tří koťátek

Micka je jedním ze tří koťátek žijící v domečku (nebo možná spíš vile) se svými kamarády Malvínou Mourkem . Micka sice není tak parádivá jako Malvína, ale i tak je moc pěkná a hlavně milá. Nosí zeleně šatičky a pod nimi bílé tričko s límečkem. Micka je někdy z nápadů Mourka pěkně udivená.

 

Micka

 

Mourek je jediný kocour, i když vlastně spíš ještě kotě, které žije v domečku se svými kamarádkami Molvínou Mickou . A je to právě on, koho častokrát napadají ty nejbláznivější nápady. I když je pravdou, že obě kočičí slečny také nezůstávají pozadu. Mourek nosí zelená kaťata, červené botky, žlutý rolák a nepostradatelnou barevnou čepku. Mourek  má často neuvěřitelné nápady....

Mourek

Malvína je jedno ze tří koťat, které žije společně s kamarády Mickou a Mourkem  v krásném domečku, nebo možná spíš vile. Malvína je určitě tím nejparádivějším koťátkem. Nosí krásné růžové šatičky s kraječkami a také nepostradatelný květovaný věneček na hlavě.

 

Malvína